Фонд "Материална база"

Дарете сега и направете средата на учениците по-добра!

Фонд "Материална база"

Да, всички се надяваме новата и модерна сграда на МГ да стане готова възможно най-скоро. Стискаме палци! Но все пак колкото и бързо да стане това, до тогава децата учат и ще учат в настоящата сграда. Освен всичко останало, то една немалка част от закупените активи могат да се използват в новата сграда или да се подменят. 

Защо?

С цел предоставяне достъп до качествено образование и среда , стартираме този проект. Искаме да гарантираме, че всеки ученик има възможността да се развива и постига своите мечти.

Какво ще подкрепите с вашето дарение?

С вашето дарение за материална база ще можем да осигурим необходимите учебни материали, компютри и софтуер, както и да подкрепим образователни програми и извънкласни активности. Вашата подкрепа ще бъде сила, която ще преобрази живота на нашите ученици. По-долу може да намерите списък с конкретни нужди в момента за Гимназията.

Бъдете част от историята на успеха!

С вашата помощ можем да направим образованието достъпно и вълнуващо за всеки един ученик. Бъдете част от историята на успеха, като се присъедините към фонда и дарите сега.

Какви са нуждите на гимназията?

– Най-често от подмяна имат нужда чинове и столове.
Компютрите изостават бързо.
– Би било чудесно да има кабинет с Apple устройства, за да работят децата и на такива устройства, а освен това те са устойчиви в дългосрочен план и са чудесни за натоварващи операции като фото и видео обработка. 
– Някои кабинети, като този на педагогическия съветник, не са обзаведени добре.
– Има проблем с течове на няколко места.
Тоалетните имат нужда от основен ремонт. 
– Така нареченият балон(физкултурната зона в двора) е пострадала от вандалщина.
– Решения в полза на сигурността и наблюдението. Противодействие на вандалщина с видеонаблюдение и други.
– Система за контрол на достъпа до STEM центъра. 
Библиотеката. Една страхотна идея е да се направи хубава зона за четене. Библиотеката разполага с голям фонд, но няма добра читалня
– Освен това има нужда от оборудване за сканиране на стара литература, за да се запазят ценни заглавия. Да, старите сборници са съкровище за редица преподаватели. 

Може да дарите генерално за Фонд „Материална база“ и ние заедно с ръководството да насочим средствата към една или друга насока. 

Може да дарите за конкретно перо или пък да изключите дадено перо и по този начин да дадете зелена светлина средствата Ви да може да се разпределят по всички останали.

Приемат се освен финансови дарения и такива в натура, труд и материали. Например, на компютърна техника и други. 

Placeholder Image

Материална база

No donation to this project yet.